Culorile transformării

Posted: ianuarie 5, 2019 in Uncategorized

3f7fb62663a699c178f8b7401742a5ea

Bine te-am regăsit, astăzi, îmi doresc să împărtășesc cu tine câteva concepte despre ”culorile” transformării.

Schimbarea NU este transformare. Schimbarea apare atunci când se poate observa o ușoară diferență între ceea ce era și ceea ce este.

Transformarea ia ființă atunci când nimic din ceea ce exista, nu mai există. Persoana sau locul sunt de nerecunoscut.

Astfel, chiar dacă vânăm îmbunătățirea a ceea ce suntem, nu va fi de ajuns. Schimbarea este confortabilă pentru simplul fapt că poți îmbunătăți anumite elemente ale existenței tale dar poți rămâne fără probleme în zona de confort care este trasată de liniile trecutului. Asta ar putea însemna: aceleași locuri, aceleași gânduri, aceleași obiceiuri, etc. Sunt foarte mulți oameni care au filosofii interesante dar continuă să fie aceeași oameni, singurul lucru care s-a schimbat fiind modalitatea de folosire a cuvintelor.

Pentru a te arunca în valurile transformării trebuie să ai curaj. Primul pas către transformare reprezintă începutul unei călătorii. Peisaje noi, clădiri noi, străzi noi, oameni noi, gânduri noi, sentimente noi, experiențe noi. Trecutul nu mai poate exista. Te dezici conștient de tot ceea ce ai fost, de identitatea pe care ți-ai construit-o până în acel moment, dai drumul din brațe la ceea ce este și îmbrățișezi entuziast, noul.

Trupul este o acumulare de alimente. Mintea, este o acumulare de informații pe care le-ai cules din mediul înconjurător prin intermediul celor cinci simțuri. Creierul este organizat în așa fel încât să poată reflecta inforațiile existente în minte.

Sentimentele și emoțiile reprezintă produsul finit al experiențelor anterioare.

Pentru a putea atinge transformarea este necesar să ne concentrăm un pic asupra acestor două alemente.

Un gând generează o emoție, emoția generată creează alt gând pe baza vibrației sale, astfel, se formeazăun cerc, simțim așa cum gândim și gândim așa cum simțim. Odată ce rulăm gânduri din trecut vom simți emoții din trecut, ceea ce înseamnă că nu vom putea crea nimic nou în experiența noastră iar viața va deveni previzibilă, plictiditoare și greoaie.

Pentru a putea activa transformarea avem nevoie de o viziune nouă asupra modului în care experimentăm viața. Intenția este o viziune, un potențial care există în spațiul cuantic și pe care îl selectezi. Odată ce ai clarificat ceea ce vrei să trăiești și ai imagini clare este necesar să le ”transporți” in corp. Adică să simți emoțiile corespunzătoare ale acelor imagini, să trăiești ceea ce vrei să trăiești în viitor, la momentul prezent. Corpul nostru nu poate face diferența dintre ceea ce este real și ceea ce este doar imaginație, pentru el emoțiile sunt reale. E de ajuns să ai un gând că ceva oribil s-ar putea întâmpla și corpul deja generează chimia fricii, chiar dacă în exteriorul tău nu există nici o amenințare. Ceea ce funcționează pe negativ, va funcționa fără probleme și pe pozitv iar imaginația este unealta supremă pentru transformare.

 

Odată ce poți îmbrățișa acea realitate viitoare înainte de a se manifesta, combinând o intenție clară cu emoții elevate, emoții ca: iubirea, compasiunea, grija, fericirea, bunăstarea, odată ce faci asta, trupul tău, reprezentând mintea subconștientă, începe să creadă că trăiește acea realitate viitoare în momentul prezent.

Gânduri bune și alegeri inspirate.

Alin C.

Lasă un comentariu